Vårt U13-lag har hatt fine treningsforhold på Jordal Amfi.

Vårt U13-lag har hatt fine treningsforhold på Jordal Amfi.

Hei OIK fan’s – nå er ventetiden snart over! Etter 1 måned på bortebane hos selveste Vif og noen ganger på selveste Jordal Amfi! …             Ja … du leste riktig

,Nye Jordal Amfi storstua med OIK Warriors U13 i fullt driv!

Gutta har blitt bedre kjent med hverandre og Coach ex iskriger Jonas Knutsen har lært gutta ekte Vif etikette😱🤣 Laget består av en gjeng gutter 11 stk som bor i gangavstand til Sonia Henie hallen! De fleste gutta har en fortid i Jar 08 og Vif,samt noen av gutta omskolerer seg fra bandy noe som har gått over all forventning! Gutta har tatt store steg å vi er imponert over holdningen og iveren de viser på trening💪Nå er der snart bare 24 t igjen før vi skal skape historie i vår egen hjemmearena,noe vi alle gleder oss til og som blir viktig for gutta,laget,OIK klubben på Oslo Vest og NORSK HOCKEY🥅👌

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å muliggjøre viktige tjenester og funksjonalitet, slik at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta eller lukke dette banneret godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Ønsker du å lese mer om vår bruk av informasjonskapsler, vennligst besøk våre retningslinjer for personvernregler og informasjonskapsler