Jonas – trener med internasjonal erfaring

Jonas – trener med internasjonal erfaring

U13 har fått verdens beste trener og forbilde – hør bare;  Jonas Knutsen er en norsk ishockeyspiller med internasjonal erfaring.
Fra juniorhockey i Björklöven og Timrå (Sverige) forsatte han til WHL for kanadiske Prince Albert Raiders. 2014 kom han til Vålerenga, Ishockey. Knutsen la opp i 2017. Nå trener han vårt fantastiske U13 lag, og det er vi veldig glad for

Facebook
LinkedIn
Email

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å muliggjøre viktige tjenester og funksjonalitet, slik at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta eller lukke dette banneret godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Ønsker du å lese mer om vår bruk av informasjonskapsler, vennligst besøk våre retningslinjer for personvernregler og informasjonskapsler